Voor gezond boeren

 Ons doel is om samen met de veehouder te komen tot een optimale bedrijfsvoering. Dat betekent dat we naast curatieve ondersteuning ook veel aandacht hebben voor de preventie van dierziekten. AdVee  dierenartsen heeft ruime ervaring in witvlees- en rosékalveren. Zo werken we elke dag aan een gezonde toekomst door onafhankelijke zorg en advies. Samen gezond boeren, nu en in de toekomst.

Vleeskalveren

Advee dierenartsen vleeskalveren

Ons team van AdVee dierenartsen heeft ruime ervaring in witvlees- en rosékalveren. Ons doel is om samen met de veehouder te komen tot een optimale bedrijfsvoering. Dat betekent dat we naast curatieve ondersteuning ook veel aandacht hebben voor de preventie van dierziekten.

Bedrijfsadvies

Een advies van AdVee dierenartsen is maatwerk afgestemd op de behoefte van de veehouder. Zo komen we samen tot een plan van aanpak ten gunste van de gezondheid van de kalverhouderij.
 

Laboratorium

Wij beschikken over een eigen, goed geoutilleerd laboratorium. Het laboratorium ondersteunt onze bedrijfsadvisering met goed onderbouwde onderzoeksresultaten.
 

Diergeneesmiddelen

Advee dierenartsen heeft een uitgebreide apotheek. Dankzij de omvang en de goede contacten met producenten kunnen we een uitgebalanceerd assortiment aanbieden. Compleet, vooruitstrevend en met een aantrekkelijk prijs- en kwaliteitsverhouding. Naast diergeneesmiddelen beschikken wij ook over een ruim assortiment dierverzorgingsmiddelen, zoals desinfectiemiddelen, producten voor aanzuren en reinigen en/of ontsmetting van het drinkwater en de leidingen. Maar ook hulpmiddelen voor het toedienen van medicijnen zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor meer informatie over diergeneesmiddelen in Nederland kunt u de website van de vereniging van Fabrikanten en Importeurs in Nederland FIDIN raadplegen.

 

adVee Dierenarsten neemt landbouwhuisdieren DAP Horst over

De huidige succesvolle landbouwhuisdieren-samenwerking tussen Dierenartsenpraktijk Horst en Dierenartsenpraktijk...

Dierenartsen Aadal en Ysselsteyn samen verder onder AdVee dierenartsen

Dierenartsen CombinatieAadal (werkgebied Heeswijk Dinther, Veghel en Erp) en Dierenartsenpraktijk Ysselsteyn...

Thema-avond 20 januari 2016: focus op gezondheid van ieder kalf

AdVee organiseert op woensdagavond 20 januari een praktische en interactieve thema-avond kalvergezondheid....