Nieuws

Lees over Afrikaanse Varkenspest en meer in onze nieuwe varkensnieuwsbrief!


Lees meer >

Februari gehele maand gratis gebitscontrole van uw huisdier!

Tijdens de maand van het gebit kunt u gratis het gebit van uw huisdier laten controleren. Vaker dan u denkt zijn er gebitsproblemen zonder dat uw huisdier hier iets van laat merken. Ook kan het zijn dat er een vieze geur uit de bek komt vanwege vieze tanden en ontstoken tandvlees. Maak dus gebruik van deze gratis controle en maak een afspraak. Bovendien krijgt u 10% korting op alle behandelingen die met het gebit te maken hebben !
Lees meer >

Vuurwerkangst bij hond en kat

De dagen rondom oud en nieuw gaan als gevolg van vuurwerk vaak gepaard met angstig gedrag van onze huisdieren. Klik op bovenstaande titel en lees meer over tips en evt. medicatie om hier mee om te gaan.
Lees meer >

Nieuwsbrief voor melkveehouders

Er is onlangs een nieuwe nieuwsbrief verschenen voor melkveehouders. In deze editie worden de producten uit onze Ad-lijn nader toegelicht. Bekijk hier de gehele nieuwsbrief!
Lees meer >

Het PED virus ligt weer voor de deur. Hoe gaat u er mee om?

De laatste 3 jaren worden we met name in de winter geconfronteerd met uitbraken van PED.  In koudere perioden lijkt het virus langer in leven te blijven en makkelijker overgedragen te kunnen worden. Eenmaal binnen dan is er geen houden aan,  het virus trekt door het hele bedrijf.
Lees meer >

adVee Dierenarsten neemt landbouwhuisdieren DAP Horst over

De huidige succesvolle landbouwhuisdieren-samenwerking tussen Dierenartsenpraktijk Horst en Dierenartsenpraktijk Ysselsteyn, is naar een hoger plan  getrokken.
Lees meer >

PED weer actueel!

PED weer actueel! De laatste weken stellen we steeds vaker de diagnose PED op varkensbedrijven. Wees daarom zeer alert hierop, op het moment dat er meer diarree problemen spelen bij uw varkens! Na problemen in Amerika en Canada, geeft het virus sinds 2 jaar in Duitsland en Nederland ook al problemen, met name in het midden en noorden van het land. De laatste weken zijn er echter meerdere aangetoonde gevallen in Brabant en in Limburg.  Vandaar dat we u willen informeren over PED, hoe u het zou kunnen herkennen en wat u eraan kunt doen.
Lees meer >

Vanaf 1 januari 2017 werken we op alle gezelschapsdierenlocaties uitsluitend op afspraak.

Vanaf 1 januari 2017 werken we op de locaties Heeswijk-Dinther, Veghel en Erp voor de gezelschapsdieren, uitsluitend nog op afspraak. Dit geldt voor alle behandelingen.
Lees meer >

CAPE Nieuwsbrief nr. 19

CAPE Nieuwsbrief nr.19 Juli 2016
Lees meer >

Burgemeester onthult nieuw gevelbord in Ysselssteyn

Half april ontvingen we burgemeester Hans Gilissen samen met zijn college op onze locatie in Ysselsteyn. De gasten kwamen in het kader van “Vergaderen Op Locatie”. Na een korte rondleiding door ons pand onthulde de burgemeester het gevelbord met daarop onze nieuwe naam en bijbehorend logo. Na de "plechtigheid" hebben wij samen met het College van B&W van gedachten gewisseld, waarna zij gebruik hebben gemaakt van de vergaderruimte boven in ons pand.
Lees meer >