Nieuws

Persistentie Melkgift

Melkkoeien starten na afkalven met een lage biestproductie. Na de biestperiode gaat de dagelijkse melkgift snel omhoog bij gezonde Nederlandse melkkoeien en bereikt haar piek rond 40 dagen na afkalven.
Lees meer >

Onze eerste adVee-Fokkersdag!

De eerste adVee-fokkersdag werd gehouden op zaterdag 26 januari 2019.
Lees meer >

Onze Algemene voorwaarden zijn gewijzigd!

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Lees meer hierover.
Lees meer >

Pigs in Picture

De Varketing Group bestaat 10 jaar! Tien jaar eigen wegen bewandelen, andere structuren opzetten en nieuwe succesvolle initiatieve ontwikkelen. Maar de markt vraagt van ons ook in de komende jaren om constante vernieuwing en verandering.
Lees meer >

Afrikaanse varkenspest is al dichterbij!

Zoals u wellicht vernomen heeft, is op 13 september het Afrikaanse Varkenspest Virus aangetoond bij wilde zwijnen in Etalle (Luxemburg). Hiermee is het risico voor onze varkenssector enorm toegenomen.
Lees meer >

IBR/BVD bestrijding anno 2018

Sinds enkele maanden zijn de programma's met betrekking tot IBR en BVD op enkele punten aangepast. Ook zijn er in het kader van de huidige verplichtingen op dit vlak nieuwe programma's ontwikkeld.  Onderstaande pagina's laten zien welke programma's (route's) er op dit moment bestaan en wat de exacte spelregels zijn. Regelement IBR en BVD Routes BVD Routes IBR
Lees meer >

Lees over Afrikaanse Varkenspest en meer in onze nieuwe varkensnieuwsbrief!


Lees meer >

Februari gehele maand gratis gebitscontrole van uw huisdier!

Tijdens de maand van het gebit kunt u gratis het gebit van uw huisdier laten controleren. Vaker dan u denkt zijn er gebitsproblemen zonder dat uw huisdier hier iets van laat merken. Ook kan het zijn dat er een vieze geur uit de bek komt vanwege vieze tanden en ontstoken tandvlees. Maak dus gebruik van deze gratis controle en maak een afspraak. Bovendien krijgt u 10% korting op alle behandelingen die met het gebit te maken hebben !
Lees meer >

Vuurwerkangst bij hond en kat

De dagen rondom oud en nieuw gaan als gevolg van vuurwerk vaak gepaard met angstig gedrag van onze huisdieren. Klik op bovenstaande titel en lees meer over tips en evt. medicatie om hier mee om te gaan.
Lees meer >

Nieuwsbrief voor melkveehouders

Er is onlangs een nieuwe nieuwsbrief verschenen voor melkveehouders. In deze editie worden de producten uit onze Ad-lijn nader toegelicht. Bekijk hier de gehele nieuwsbrief!
Lees meer >