Voor gezond boeren

AdVee dierenartsen geeft u veterinaire en management adviezen. Zo zorgen we dat uw pluimveebedrijf technisch en tactisch vooruit kan. Zo werken we elke dag aan een gezonde toekomst door onafhankelijke zorg en advies. Samen gezond boeren, nu en in de toekomst.

Pluimvee

Advee dierenartsen pluimvee

AdVee dierenartsen beschikt over een uitgebreid team van pluimveedierenartsen, die zich fulltime bezighouden met het begeleiden en adviseren van pluimveehouders. Ons team van adviseurs is gespecialiseerd in alle takken van de pluimveehouderij en biedt u een totaalpakket aan dienstverlening. AdVee dierenartsen geeft u veterinaire en management adviezen. Zo zorgen we dat uw pluimveebedrijf technisch en tactisch vooruit kan.

Bedrijfsadvies

AdVee dierenartsen staat voor praktische en goed onderbouwde adviezen op basis van bedrijfsbegeleiding en bedrijfsbezoeken. Door veelvuldig in de stal aanwezig te zijn en de dieren te zien, voelen en ruiken, staan we dicht bij een oplossing of verbetering. En weten we met welke problemen een veehouder kampt. Deze ervaring gebruiken wij om u te voorzien van ons bedrijfsspecifieke advies.
 

Laboratorium

AdVee dierenartsen beschikt over een eigen sectiezaal, met een laboratorium ten behoeve van bacteriologisch, parasitologisch en bloed (serologisch) onderzoek. Bacteriologisch / parasitologisch onderzoek met eventueel gevoeligheidsbepaling kan worden gedaan op basis van zowel sectiemateriaal als op mestmonsters en eieren. Tevens is onze praktijk gecertificeerd voor het nemen van hygiënogrammen.

AdVee Dierenartsen heeft deelgenomen aan de 2016 Proficiency Testing Scheme (PTS) PTS Module ABG Certificaat, PTS Module Identificatie Certificaat.
 

Diergeneesmiddelen

Advee dierenartsen heeft een uitgebreide apotheek. Dankzij de omvang en de goede contacten met producenten kunnen we een uitgebalanceerd assortiment aanbieden. Compleet, vooruitstrevend en met een aantrekkelijk prijs- en kwaliteitsverhouding. Naast diergeneesmiddelen beschikken wij ook over een ruim assortiment dierverzorgingsmiddelen, zoals desinfectiemiddelen, producten voor aanzuren en reinigen en/of ontsmetting van het drinkwater en de leidingen. Maar ook hulpmiddelen voor het toedienen van medicijnen zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor meer informatie over diergeneesmiddelen in Nederland kunt u de website van de vereniging van Fabrikanten en Importeurs in Nederland FIDIN raadplegen.

 

De vernieuwde Fitlijn

Jaren geleden besloten enkele dierenartsen van verschillende pluimveepraktijken de handen ineen te slaan....

Onze eerste adVee-Fokkersdag!

De eerste adVee-fokkersdag werd gehouden op zaterdag 26 januari 2019.