Gezelschapsdieren

Voor spoedgevalllen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer

0413-364589

 

Buiten openingsuren wordt u doorverbonden met een callcenter.  Die zal u, indien nodig, doorverbinden met de dienstdoende dierenarts.

Afspraken en spoedgevallen

Tijdens openingsuren
 Als u wilt dat uw dier door een dierenarts gezien wordt, is het verstandig altijd eerst te bellen voor een afspraak. Voor vragen over uw huisdier kunt u altijd telefonisch bij ons terecht. De dierenarts kan niet altijd aan de lijn komen, maar onze gekwalificeerde assistentes kunnen u ook met veel problemen verder helpen.

Buiten openingsuren
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Buiten de openingsuren wordt u doorverbonden met een callcenter. Die zal u, indien nodig, met de dienstdoende dierenarts doorverbinden. Tijdens de diensten kan het voorkomen dat u gevraagd wordt naar één van onze andere locaties te komen dan u gewend bent. Zorg dat u ook bij duidelijke spoedgevallen altijd eerst belt, zodat u niet voor een gesloten deur staat en er geen kostbare tijd verloren gaat!

Voor (spoed)consulten buiten de openingstijden hanteren wij hogere tarieven. Deze gelden iedere avond vanaf 18.30 uur en in het weekend.

Bezoeken aan huis
Regelmatig wordt er tijdens de dienst om een bezoek aan huis gevraagd. Omwille van de slechts zeer beperkte mogelijkheden tot behandelen en het risico op gelijktijdige spoedgevallen is dit alleen in zeer uitzonderlijke gevallen mogelijk. Vanzelfsprekend hanteren wij hiervoor aangepaste tarieven.

Let op: Op onze locatie in Ysselsteyn verwijzen wij u naar Gezelschapsdierenartsen de Peel!